Mancarica de pui cu morcovi

Printeaza

Mancarica de pui cu morcovi din: pui, morcovi, rosii, ulei, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica de pui cu morcovi

  • un pui de 1,5 kg
  • 2 kg morcovi
  • 6 roşii
  • 2 foi dafin
  • 5 boabe ienupăr
  • 100 ml ulei
  • o ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se porţionează carnea în bucăţi mici care se presară cu sare şi piper. Se rumeneşte carnea în ulei şi apoi se scoate. In acelaşi ulei se pun ceapa tocată şi morcovii tăiaţi bastonaşe, se lasă să se înmoaie, se adaugă carnea şi se acoperă cu apă.

Se lasă la fiert 45 de minute.

Se pun roşiile, foile de dafin şi boabele de ienupăr şi se mai lasă la fiert 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.