Mancare cu carne de vitel si ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de mancare cu carne de vitel si cu ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, slanina, rosii, ardei verzi, vinete, gulie, ceapa, usturoi, vin negru, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Mancare cu carne de vitel si ciuperci

  • 850 gr carne de viţel
  • 250 gr ciuperci
  • 200 gr slănină uscată
  • 4 roşii
  • 4 ardei verzi
  • 4 cartofi
  • 2 vinete
  • 1  gulie
  • 2   cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • 3/4 l vin negru
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Frigem în vas, slănina şi ceapa tăiate bucăţele. Carnea o tăiem în bucăţele (în formă de cubuleţe), iar zarzavaturile şi ciupercile în fâşii şi fe­lii. Aşezăm în castron, pe rând, zarzavatul şi carnea, Presărăm pătrunjel şi condimentăm.

Turnăm vin şi apă ca să fie zeamă până la jumătatea vasului. Punem capacul şi lăsăm să fiarbă 10 minute. Micşorăm apoi focul şi mai fierbem înfundat în­că 50 minute.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.