Lasagna cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Lasagna cu ciuperci si cascaval din: ciuperci, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Lasagna cu ciuperci si cascaval

  • 8 foi de lasagna
  • 700 g ciuperci champignon
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 150 ml supă de vită
  • 400 g roşii cubuleţe
  • 200 g caşcaval
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toacă ciupercile, ceapa, usturoiul şi căleşte-le împreună. Adaugă roşiile cubuleţe (din cutie sau proaspete), sare şi piper şi lasă la scăzut. Aşază 4 foi de lasagna într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Pune din amestecul de ciuperci. Acoperă cu foile de lasagna rămase şi pune deasupra restul de amestec de ciuperci. Toarnă supa de vită şi rade caşcaval din abundenţă.

Dă la cuptor 30 de minute sau până prinde o crustă aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.