Kebab din piept de pui

Printeaza

Kebab din piept de pui din: piept de pui, ceapa, ardei, ulei, usturoi, sare, piper,condimente, lamaie.

Ingrediente:Kebab din piept de pui

  • 500 g piept de pui fără os
  • 1 ceapă mică roşie
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă usturoi tocat
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 1 linguriţă cu sare
  • 1/4 linguriţă piper măcinat
  • 1/2 linguriţă mix condimente pentru pui
  • 2 linguri zeamă lămâie+1 lingură ulei (pentru uns)

 

Mod de preparare:

Taie carnea cubuleţe şi dă-o prin maşina de tocat, folosind lama cea mai mică. Amestec-o într-un vas încăpător cu ceapa şi ardeiul tăiate mărunt, uleiul de măsline, usturoiul, pătrunjelul, sarea, piperul şi condimentele.

Acoperă vasul cu folie şi dă la rece pentru două ore.

Ia din amestecul de carne şi formează dreptunghiuri. Infige în fiecare câte un băţ de frigăruie, apoi presează din loc în loc să ia formă vălurită.

Unge frigăruile cu amestec de ulei şi zeamă de lămâie, aşază-le în tigaie şi frige-le circa 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.