Gingerbread

Printeaza

Denumirea englezească a turtei dulci, gingerbread, desemnează toate prăjiturile sau fursecurile care conţin ghimbir. Culoarea lor variază între cea specifică ghimbirului şi maro închis. Turta dulce coaptă sub forma unui chec este umedă, precum Yorkshire Porkin sau pain depices şi conţine miere sau sirop de porumb.

In Anglia, turta dulce a fost vreme de secole 0 delicatesă, care se decora cu bucăţele de aur şi se vindea la târguri. Turta dulce preparată din aluat de fursecuri este tare şi rotundă, cu crăpături la suprafaţă.

Aluatul poate fi, de asemenea, întins într-o foaie subţire, iar turta dulce este numită în acest caz specuiassje în olandeză şi belgiană.

 

Gingerbread

Gingerbread

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.