Ghiveciul de legume cu carne, retete excelente pentru un pranz rapid

Printeaza

Poate ca ii ziceti ghiveci sau poate va place sa-l numiti ratatouille, indiferent de denumirea pe care i-o atribuiti, aceasta mancare este foarte buna si sanatoasa facuta din multe legume. Daca vreti sa gatiti simplu si rapid, preparati pentru familia dumneavoastra retete delicioase de ghiveci.

Retete_de_ghiveci_1

Reteta zilei: Ghiveci de legume cu orez la borcan pentru iarna

Sumtem in plin sezon al conservelor pentru iarna, fapt pentru care va invitam sa incercati o reteta de ghiveci sanatoasa, fara conservanti, cu multe legume si orez.   Ingrediente: 2 kg ardei gras 2 kg ardei kapia 2 kg gogosari 1kg morcovi 1kg ceapa 4kg rosii 400g orez 500ml ulei sare piper   Mod de…Read more »

 

Ghiveci de toamna cu verdeata

Ghiveci de tomana cu verdeata din: ceapa, rosii, dovlecei, morcovi, ardei capia, bulion, patrunjel verde, boabe de piper negru, sare, ulei. Ingrediente: 2 cepe potrivite 1 kg rosii foarte bine coapte 3 dovlecei 2 morcovi 2-3 ardei capia 2-3 linguri cu bulion 1 legatura de patrunjel verde 10 boabe de piper negru sare ulei  …Read more »

Ghiveci cu vinete coapte

Ghiveci cu vinete coapte din: vinete, ceapa, ardei gras, gogosar, ulei, usturoi, rosii cherry, conopida, patrunjel, telina, sare, cimbru, foi de dafin. Ingrediente: 5 kg vinete 2 kg ceapa 2 kg ardei gras galben si verde 1 kg gogosar 1 l ulei 1 capatana mare de usturoi 4 kg rosii cherry 1 conopida mare 1…Read more »

Ghiveci cu legume si verdeata

Ghiveci cu legume si verdeata din: dovlecel, vanata, cartofi noi, ardei gras, rosii, piper rosu, usturoi, praz, patrunjel, apa busuioc, sare, ulei. Ingrediente: 1 dovlecel mare 1 vanata potrivita 500 g cartofi noi 1 ardei gras rosu mare 2 rosii piper rosu piper negru 5 catei de usturoi 2 tije de praz sau 1 legatura…Read more »

 

Ghiveci de legume in stil italian

Ghiveci de legume in stil italian din: ceapa, rosii, dovlecei, cartofi, usturoi, vin alb, ulei vegetal, cimbrisor, busuioc, tarhon, marar, piper si sare. Ingrediente: 4 cepe 4 rosii 2 dovlecei mici 600 g cartofi fierti in coaja un catel de usturoi 125 g vin alb sec 3 linguri ulei vegetal cimbrisor uscat busuioc un varf…Read more »
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.