Varza rosie murata

Printeaza

Varza rosie murata din: varza rosie, ceapa, otet, zahar, boabe de ienupar.

Ingrediente:Varza rosie murata

  • 500g de varză roşie, cotorul îndepărtat, feliată subţire
  • 1 ceapă roşie, feliată subţire în inele
  • 100ml oţet din vin roşu
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 1 linguriţă boabe de ienupăr

 

Mod de preparare:

Pune varza într-un bol mare, termorezistent. Pune ceapa într-o cratiţă, împreuna cu oţetul, zahărul şi boabele de ienupăr.

Dă amestecul în clocot şi lasă-l să fiarbă până când ceapa se înmoaie, circa 10 minute. Adaugă amestecul peste varză, amestecă şi lasă totul la răcit.

Păstrează varza în frigider până când ai nevoie de ea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.