Galuste de varza

Printeaza

Galuste de varza din: varza alba, oua, parmezan, gris, smantana, sare.

Ingrediente:Galuste de varza din: varza alba, oua, parmezan, gris, smantana, sare

  • 600 g varză albă
  • 2 ouă
  • 50 g parmezan
  • 30 g griş
  • 25 g smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală şi se fierbe varza, după care se stoarce şi se dă prin maşina de tocat. Se adaugă parmezanul ras, grişul, gălbenuşurile, sarea şi smântână.

Din compoziţia rezultată se pune, cu linguriţa, în supa clocotindă timp de patru minute găluştele, după care se servesc, după preferinţă, cu un sos picant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.