Friptura de curcan in vin

Printeaza

Friptura de curcan in vin din: pulpa de curcan, mustar, unt, ceapa, ardei usturoi, vin rosu, cimbru, rosie, dovlecel, sare, piper, paprika, concentrat de pui.

Ingrediente:Friptura_de_curcan_in_vin

  • 1 pulpă superioară de curcan
  • muştar
  • unt
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras roşu
  • usturoi
  • 2 pahare de vin roşu
  • 1 crenguţă de cimbru
  • 1 roşie
  • 1 dovlecel mic
  • câteva fire de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • paprika
  • 2 cuburi/linguriţe de concentrat de pui

 

Mod de preparare:

Unge pulpa de curcan cu muştarul cremos, apoi presară sarea, piperul, cimbrul, paprika şi concentratul de pui.

Intr-o tigaie pune untul la încins şi perpeleşte puţin cărniţa de curcan, şi pe o parte, şi pe alta.

Intr-o tavă mai adâncă fă un pat din solzi de ceapă, usturoi mărunţit, cubuleţe de ardei gras, roşie şi felii de dovlecel şi lasă pulpa de curcan să se odihnească la cuptor preţ de 1 oră şi jumătate, nu înainte de a o înnobila cu vin.

Preparatul poate fi servit alături de o garnitură de orez sălbatic ori o salată proaspătă.

Friptura de curcan in vin

Friptura_de_curcan_in_vin

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de curcan in sos de mere

Friptura de curcan in sos de mere

Friptura de curcan in sos de mere din: piept de curcan, ulei, supa, mere, rosii, zahar, sare, busuioc. Ingrediente: 1 kg piept de curcan ulei supa mere rosii zahar sare busuioc   Mod de preparare: Tăiaţi carnea felii groase şi ungeţi cu ulei amestecat cu miere şi puţină supă, apoi săraţi şi piperaţi fiecare felie […]

 

Friptura de curcan cu mazare

Friptura de curcan cu mazare

Friptura de curcan cu mazare din: pulpa dezosata de curcan, praz, ardei capia, usturoi, vin rosu, cimbru, rosie, spanac, sare, piper, boia dulce, concentrat de pui, pasta de rosii, mazare si zahar. Ingrediente: 500 g pulpa dezosata de curcan 1 praz 1 ardei capia rosu 5 catei de usturoi 1 pahar cu vin rosu cimbru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.