Friptura aromata cu cimbru

Printeaza

Friptura aromata cu cimbru din: muschi file, cimbru, unt, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_aromata_cu_cimbru

  • 800 g muschi file
  • 2 linguri cimbru uscat
  • un pachet unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bucata de carne se leagă doar pentru a obţine o felie mai adunată la final, dar nu este obligatoriu. Se unge pe toată suprafaţa cu untul moale şi ceea ce rămâne se pune în tavă, odată cu carnea. Se presară cu sare, piper şi cimbru şi se dă la cuptor întâi o oră la foc viu şi apoi o oră la foc mediu.

Se unge din când în când cu grăsimea din tavă. Se verifică şi, dacă din carne nu mai iese suc, este gata. Se scoate din cuptor şi se lasă 10 minute să se odihnească înainte de a o tăia.

Friptura aromata cu cimbru

Friptura_aromata_cu_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.