Frigăruie de pui

Printeaza

O reteta de frigarui de pui din: piept de pui file, creveti, rozmarin, ardei iute, sos teriyaki, ulei de masline, ceapa verde, iuart, paste de ardei si piper.

Ingrediente:Frigăruie de pui

  • 400 g piept de pui file
  • 200 3 creveţi decorticaţi
  • 4 crenguţe de rozmarin
  • 1 ardei iute roşu
  • 6 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 cepe verzi
  • 250 g iaurt
  • 1-2 linguri pastă de ardei roşii
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea cuburi, apoi înfigeţi-o in beţigaşe- le pentru frigăruie împreună cu rozmarinul şi creveţii. Tăiaţi ardeiul iute, îndepărtaţi-i seminţele, tocaţi-l. Amestecaţi-l cu 3 linguri de sos Teriyaki şi uleiul. Marinaţi frigăruib cca. 15 minute. Tocaţi ceapa.

Amestecaţi-o cu iaurt, restul de sos Teriyaki, pastă de ardei şi piper. Lăsaţi frigăruile cca. 6 min. pe grătar, apoi stropiţi-le cu sosul cu ceapă.

Frigăruie de pui

Frigăruie de pui

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.