Fricase

Printeaza

O reteta cu specific bolivian de fricase din: spate de porc, paine, cartofi, porumb copt, boia galbena, usturoi, piper, chimen si sare.

Ingrediente:Fricase

  • 1 bucată de mărime mijlocie de spate de porc
  • 2 linguri pâine mărunţită
  • 500 g cartofi
  • 500 g porumb copt
  • 250 g boia galbenă
  • usturoi pisat
  • piper macinat
  • chimen măcinat
  • sare, după gust

Mod de preparare:

Se taie spatele de porc pe noduri, se spală bine şi se pune la fiert într-o oală cu apă şi sare. Se adaugă ingredientele în cantităţile dorite şi, la sfârşit, numai dacă supa nu este suficient de consistentă, se adaugă şi pâinea mărunţită. (în ceea ce priveşte condimentele, este preferabil să fie în prealabil amestecate cu boiaua galbenă într-un mixer).

Se serveşte în farfurii adânci, punând bucăţile de carne cu os şi supă, adăugând cartofii ţinuţi în prealabil în apă şi decojiţi şi porumbul.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.