Fattoush cu rosii

Printeaza

Fattoush cu rosii din: castravete, ardei, rosii, malsine, ceapa, pitta, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Fattoush cu rosii

  • 1 castravete, tăiat cubuleţe
  • 2 ardei roşii mijlocii, tăiaţi cubuleţe, fără cotor şi fără seminţe
  • 4 roşii pârguite tăiate cubuleţe
  • 115 g măsline negre
  • câteva cepe verzi, tăiate pe diagonală
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt cu frunză plată, tocat mărunt
  • 2 pâini pitta, prăjite, rumene şi crocante
  • sucul unei jumătăţi de lămâie
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Amestecaţi castraveţii, ardeii, roşiile, măslinele, cepele şi pătrunjelul într-un castron mare. Rupeţi pâinea şi adăugaţi-o în amestecul de castravete şi ardei.

Bateţi cu telul sucul de lămâie, uleiul de măsline şi multe condimente. Turnaţi amestecul peste salată, amestecaţi şi serviţi imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.