Fasole verde Haricot

Printeaza

Fasole verde Haricot

Fasole verde HaricotCele mai nobile dintre leguminoase, aceste păstăi de origine franceză sunt lungi, suple şi au un gust delicat.

Coaja este mai subţire, boabele mai mici, iar conţinutul de apă mai redus decât la alte soiuri de fasole, ceea ce le conferă o încântătoare consistenţă crocantă.

Fasolea franţuzească nu cunoaşte doar o bogată varietate de soiuri, ci şi un număr nelimitat de moduri de preparare. Poate fi servită ca garnitură la fripturi, poate fi adăugată la salate
pentru un plus de aromă şi textură sau poate fi servită cu legume nefierte şi sos.

Asemenea tuturor soiurilor de fasole verde şi cea franţuzească este, de fapt, fructul necopt al vrejului de fasole, cules înainte de a ajunge la maturitate. Când alegeţi fasolea verde, păstraţi doar păstăile tinere, cu o culoare proaspătă şi un aspect crocant.

Orice reţetă pe bază de fasole verde este mai bună dacă folosiţi haricots verts.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.