Dovleac cu carne de porc

Printeaza

Dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dovleac cu carne de porc

  • 500 g carne de porc împănată
  • 500 g dovleac
  • 2 cepe
  • 6 căţei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • un praf boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In două linguri de ulei se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se adaugă carnea, se lasă să-şi schimbe culoarea şi se scoate. Se ung cu restul de ulei feliile tăiate din dovleac, se presară cu sare, piper şi boia şi se rumenesc pe o parte în aceeaşi tigaie.

Se pun apoi carnea şi dovleacul într-un vas şi se lasă 40 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.