Dieta vegetariana Douglas Graham

Printeaza

Dieta vegetariană a doctorului american Douglas Graham presupune un meniu zilnic compus din 80% carbohidraţi, 10% proteine şi 10% grăsimi, fiind un regim puternic de dezintoxicare şi chiar un stil de viaţă pentru adepţii raw food (un tip de alimentaţie bazat numai pe ingrediente proaspete, fără a fi procesate sau preparate pe foc).

Meniul zilnic propus de dr. Graham în cartea sa, “The 80-10-10 Diet”, include trei mese principale, iar micul dejun este compus dintr-o cantitate uriaşă de carbohidraţi, ce îţi vor da energie pe parcursul zilei.

Cina este cea mai bogată masă a zilei şi presupune consumul a trei feluri de mâncare neprocesată, de obicei un suc de fructe, o supă ce nu necesită fierbere şi o salată.

Meniul fiecărei zile este gândit astfel încât să aducă aproximativ 2.000 de calorii şi nu este permis consumul de sare, zahăr, ulei.

 

Dieta vegetariana Douglas Graham

Dieta vegetariana Douglas Graham

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.