Desert la cana

Printeaza

Desert la cana din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, praf de copt, vanilie.

Ingredinte:Desert la cana

  • 4 x 30 g unt
  • 4 x 30 g ciocolată neagră
  • 4 ouă
  • 8 linguri zahăr cristale
  • 8 linguri făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • esenţă de vanilie, după gust

 

Mod de preparare:

Untul şi ciocolata se repartizează în patru căni care merg la microunde. Se lasă cănile 30-40 de secunde la microunde, să se topească ciocolata si untul.

Se amestecă conţinutul fiecărei căni, se pun câte un ou, făina, zahărul, praful de copt si esenţa. Se amestecă şi se dau din nou la microunde pentru 20 de secunde, la 800 W.

Se îasă apoi un minut să se răcească înainte de consum.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.