Deliciu cu visine si rom

Printeaza

 

O reteta gustoasa cu visine, oua, unt, zahar, rom, gris, praf de copt, budinca de vanilie, branza de vaci, smantana, gelatina si sare.

Ingrediente:Deliciu cu visine si rom

  • 3 ouă
  • 100 g unt
  • 200 g zahăr
  • 4 linguri cu rom
  • 75 g griş
  • 1 linguriţă cu praf de copt
  • 1 plic cu budincă de vanilie
  • 750 g brânză de vaci
  • 200 g smântână
  • 1 compot de vişine
  • 1 pliculeţ cu gelatină
  • sare

Mod de preparare:

Freacă untul spumă. Adaugă zahă­rul, romul şi gălbenuşurile. Presară grişul amestecat cu praful de copt şi cel de budincă. Adaugă brânza de vaci, smântână şi albu­şurile bătute spumă cu sare.

Compoziţia astfel obţinută toarn-o într-o formă unsă şi tapetată cu hârtie. Coace la foc moderat aproxi­mativ 35-40 de minute. După ce s-a răcorit puţin, pune deasupra vişinele bine scurse.

Toarnă deasupra gelatina dizolvată în sucul de vişine şi pregătită con­form instrucţiunilor de pe plic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.