Cremă de păstârnac

Printeaza

O reteta de crema de pastarnac din: pastarnac, mar, telina, morcov, ceapa, iaurt degresat, smantana, pudra din seminte de dovleac, ulei de masline si patrunjel verde.

Ingrediente:Cremă de păstârnac

  • 300 g pastarnac
  • 1 mar acrisor
  • 1 telina (200 g)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 250 ml iaurt degresat natural
  • 150 ml smantana
  • 2 linguri pudra din seminte de dovleac
  • 2 linguri ulei de masline sau de dovleac
  • 1 legatura patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele sau spălaţi-le cu o perie din sârmă, radeţi-le pe răzătoarea cu ochiuri mici, puneţi-le într-un vas mai mare. Turnaţi peste ele uleiul, iaurtul amestecat cu smântână şi pudra de seminţe.

Amestecaţi bine ingredientele, repartizaţi crema în castroane şi presă­raţi deasupra pătrunjel verde tocat foarte mărunt şi cubuleţe de măr, curăţat (sau nu) de coajă.

Cremă de păstârnac

Cremă de păstârnac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.