Cotlete de miel cu cartofi si parmezan

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de cotlete de miel cu cartofi si parmezan din: cotlete de miel, cartofi, radicchio, parmezan, ardei iute si patrunjel.

Ingrediente:Cotlete de miel cu cartofi si parmezan

  • 8 cotlete de miel
  • 4 cartofi tăiafi felii subţiri
  • salată roşie (radicchio)
  • 1 lingură de parmezan
  • ardei iute
  • mentă
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se pregătesc cotletele de miel la grătar. Se prăjesc cartofii şi se presară cu parmezan ras. Se prepară un sos din ardeiul iute, puţin ulei, mentă, pătrunjel şi sare.

Cu acest sos se ung cotletele, şi se servesc cu cartofii şi salata de radicchio.

Cotlete de miel cu cartofi si parmezan

Cotlete de miel cu cartofi si parmezan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.