Copanele cu masline

Printeaza

Copanele cu masline din: copane de pui, boia, sare, piper, ulei, masline, sherry, patrunjel.

Ingrediente:Copanele_cu_masline

  • 8 copane inferioare de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline pentru prăjit
  • 175 g măsline umplute cu usturoi
  • cca 150 ml Fino Sherry
  • 5 fire de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se condimentează copanele de pui cu boiaua, cu sarea şi cu piperul. Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie, în care se prăjesc apoi copanele pe toate părţile, circa 15-20 de minute.

Carnea trebuie să fie bine pătrunsă. După 5 minute se adaugă măslinele scurse de zeamă.

Peste carnea făcută se toarnă sherry-ul şi se mai lasă totul să fiarbăîncă 2 minute. Pătrunjelul se spală, se scutură de apă şi se taie mărunt.

Copanele de pui se servesc cu pătrunjel presărat deasupra.

Copanele cu masline

Copanele_cu_masline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.