Cod pane cu paste integrale

Printeaza

Cod pane cu paste integrale

Ingrediente:

  • 4 fileuri de cod
  • 500 g paste integrale spiralate
  • 2 oua
  • Faina, lapte dulce, bicarbonate
  • 1 lingura de malai
  • 1 lamaie
  • Marar, busuioc, pesto de busuioc
  • 50 g miezuri de nuca
  • Sare, piper, ulei de floarea-soarelui
  • Sos de rosii

Mod de preparare:

Se pun oualele intr-un castron, o lingurita de sare, putin piper si se bat cu o furculita. Se adauga 2 linguri de lapte dulce, busuioc tocat, 1 varf de cutit de bicarbonate, 3 linguri de faina si malaiul. Se amesteca totul si se lasa sa stea deoparte timp de 5 minute.

Fileurile de cod se spala, se scurg de apa, se condimenteaza si se trec prin amestecul de pane. Se prajesc in ulei incins, se scot cu o spumiera si se pun pe un platou.

Miezurile de nuca se macina, se amesteca bine cu sosul de pesto si o lingura de ulei, ca sa nu se lipeasca. Se trec sub un jet de apa rece, se scurg, se amesteca bine cu sosul pesto, mararul tocat si putin suc de lamaie. Sosul pesto se poate inlocui cu sos de rosii. Se serveste cu un pahar de Pinot Gris.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As incerca sa fac cod pane cu paste. Sunt doua alimente care-mi plac foarte mult: pestele si pastel. Si combinatia asta suna bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.