Ciuperci pane cu tofu si marar

Printeaza

Ciuperci pane cu tofu si marar din: champignon, brânză tofu cu chimen, ardei gras roşu, ulei de floareş-soarelui, sare de mare, făină integrală, mărar, pătrunjel.

Ciuperci_pane_cu_tofu_si_marar

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci champignon proaspe­te
  • 150 g brânză tofu cu chimen
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 150-200 ml ulei de floareş-soarelui pentru prăjit
  • sare de mare

Ingrediente pentru pastă:

  • 2 linguri făină de preferinţă integrală
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel verde

Mod de preparare:

Tai tofu în felii groase de 6-7 mm şi o presari cu puţină sare, apoi o mărunţeşti cu furculiţa. Dacă ai ales un sortiment de brânza nesărată, nu mai e nevoie să adaugi sare.

Cureţi ciupercile, le speli şi separi picioruşele de pălăriuţe. In fiecare pălărioară, pui o bucată de ardei şi un „capac” de brânză tofu mărunţită.

Din făină şi apă, faci un aluat moale, deconsistenţa unei smântâni, asemănă­tor celui pentru clătite. îl laşi să se odihnească 20 de minute. Condimentezi pasta cu verdeaţa fin tocată.

Treci fiecare ciupercă prin această pastă şi le prăjeşti în baie de ulei în­cins. Le scoţi pe şervete absorbante şi le consumi ca aperitiv cald sau rece.

Ciuperci pane cu tofu si marar

Ciuperci_pane_cu_tofu_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.