Ciuperci umplute cu tofu si orez

Printeaza

Ciuperci umplute cu tofu si orez din: ciuperci, orez, ceapa, rosii, tofu, busuioc, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu tofu si orez

  • 10 ciuperci cu pălărie mare
  • 6 linguri orez
  • o ceapă
  • 2-3 roşii mari
  • 100 g brânză tofu
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ciupercilor li se scot picioruşele care se toacă mărunt. Intr-o cratiţă cu ulei se pun la călit ceapa şi picioruşele tocate.

Se presară sare, se adaugă orezul care se căleşte 5 minute şi apoi se toarnă apă, puţin câte puţin. Se lasă de fiecare dată să scadă apa şi apoi se adaugă. In total trebuie să fie 200 ml apă.

Se adaugă peste orezul înflorit busuioc, pulpa de roşii tăiată cubuleţe, se potriveşte de sare şi piper şi se umplu pălăriile ciupercilor.

Se presară cu tofu sfărâmat şi se lasă la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.