Ciulama cu branza

Printeaza

Ciulama cu branza din: ulei, faina, lapte, branza.

 

Ingrediente:Ciulama cu branza

  • 5 linguri ulei
  • 2 ceşcuţe făină
  • 2 căni lapte
  • brânză după gust

 

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie pui uleiul la încins, adaugi făina şi amesteci încontinuu până se omogenizează.

Adaugi laptele şi laşi să dea în clocot până se îngroaşă, amestecând încontinuu.

Pui brânza (să nu fie prea sărată) şi o iei de pe foc.

O serveşti caldă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciulama de hribi cu verdeata

Ciulama de hribi cu verdeata 

Ciulama de hribi cu verdeata din: hribi, ulei, faina, zahar, lapte, smantana, sare, piper, marar. Ingrediente: 1/2 kg hribi 100 ml ulei 2 linguri cu făină 1 lingură cu zahăr 1 cană cu lapte 1 cană cu smântână sare piper mărar tocat   Mod de preparare: Curăţaţi hribii de frunze şi nisip, spălaţi cu atenţie în […]

 

Ciulama aromata de pasare

Ciulama aromata de pasare

Ciulama aromata de pasare din: carne de pasare, nuci, usturoi, faina, sare, piper, unt, ulei. Ingrediente: carne de pasăre 1 kg nuci 2 căpăţâni usturoi 2 linguri făină sare piper unt ulei   Mod de preparare: Se fierbe carnea de pasăre într-o oală, pe jumătate. Nucille curăţate se pisează împreună cu usturoiul, piperul şi sarea până […]

 

Ciulama de hribi cu verdeata

Ciulama de hribi cu marar

Ciulama de hribi cu marar din: hribi, unt sau ulei, faina, zahar, lapte, smantana, sare, piper, marar. Ingrediente: 1/2 kg hribi 100 g unt sau ulei 2 linguri cu făină 1 lingură cu zahăr 1 cană cu lapte nefiert 1 cană cu smântână sare piper mărar tocat   Mod de preparare: Curăţaţi hribii de frunze […]

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciulama-branza html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.