Ciorba taraneasca de porc cu fasole

Printeaza

Ciorba taraneasca de porc cu fasole din: carne de porc, morcovi, patrunjel, telina, ardei, mazare, fasole verde, cartofi, ceapa, bors cu legume, leustean.

Ingrediente:Ciorba taraneasca de porc cu fasole

  • 500-600 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • ţelină mică
  • 1 ardei gras mic roşu
  • 100 g mazăre verde
  • 200 g fasole verde
  • 2 cartofi
  • ceapă
  • 1 plic borş cu legume
  • 1 legătură leuştean

 

Mod de preparare:

Carnea o pui la fiert în 4l de apă rece, împreună cu 1 lingură rasă de sare. Fierbi la foc mic, să nu se tulbure, până când carnea este aproape fiartă. Morcovul, pătrunjelul şi ţelina le tai cubuleţe sau le dai pe răzătoarea cu găuri mari, apoi le căleşti în ulei timp de 2 minu­te, după care le adaugi la supă, împreună cu fasolea verde.

După 20 de minute, adaugi mazărea. Când carnea şi zarzavaturile sunt bine fierte, adaugi cartofii tăiaţi în cuburi mici şi ardeiul gras, tăiat tot în cuburi. Le fierbi până când cartofii se înmoaie şi comple­tezi cu apă. Adaugi borşul şi laşi să mai dea în câteva clocote, apoi presari leuştean şi serveşti ciorba cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.