Ciorba de praz cu bors

Printeaza

Ciorba de praz cu bors

Ingrediente: Ciorba de praz cu bors

  • 2 fire de praz
  • o morcov
  • păstârnac
  • 1/2 litru borş
  • leuştean
  • roşii din sticlă

 

Mod de preparare:

Cureţi prazul şi-l tai rondele, ceapa mărunt, morcovul îl treci pe răzătoarea mare iar păstârnacul îl tai bucăţele mici.

Pui toate legumele să se călească puţin în ulei şi când au devenit sticloase torni apă peste ele cât să le acopere şi le laşi să fiarbă. După ce legumele sunt fierte torni borşul şi mai laşi să dea un clocot.

Guşti, căci borşul se acreşte la fiert şi dacă e prea acră ciorba mai pui apă. Potriveşti de sare şi la servire presari leuştean tocat.

Ciorba de praz cu bors

Ciorba de praz cu bors

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de praz cu bors

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.