Chili cu verdeturi

Printeaza

O reteta de Chili cu verdeturi din: ardei, coriandru, ghimbir, otet alb, ulei de masline si sare.

Ingrediente:

  • 1 ardei poblano (mexican), fara samburi si taiat in doua pe lungime
  • 2 ardei jalapeno, fara samburi
  • 1/2 ceasca de coriandru (frunze si tulpini)
  • 2 catei de usturoi taiati pe din doua
  • 1 lingura de ghimbir proaspat, decojit, tocat fin
  • 1 linguri de otet alb
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1/4 lingurita de sare

 

Moc de preparare:

Coace ardeii iuti aproximativ 8-10 minute, intorcandu-i pe cei jalapeno la jumatatea timpului. Lasa-i sa se raceasca. Apoi decojeste-i si paseaza-i intr-un blender cu restul ingredientelor.

Cand obtii o pasta, transfera totul inre-un borcanel proaspat spala si uscat. Rezista la frigider pana la 2 saptamani.

Chili cu verdeturi

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Da,din asta vreau si eu

  2. Tanasescu Maria

    Imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.