Chec aperitiv cu suc de rosii

Printeaza

Chec aperitiv cu suc de rosii din: faina, oua, margarina, cascaval, rosii, ciuperci, praf de copt, vin rosu, patrunjel, sare.

Ingrediente:Chec_aperitiv_cu_suc_de_rosii

  • 250 g faina
  • 4 oua
  • 200 g margarina
  • 150 g cascaval
  • 3 rosii
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 1 pliculet cu praf de copt
  • 1 pahar cu vin rosu
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă margarina spumă. Incorporează făina proaspăt cernută, praful de copt şi ouăle bătute cu puţină sare. Subţiază treptat cu vin şi amestecă energic.

Adaugă ciupercile scurse bine, verdeaţa tocată fin şi roşiile tăiate felii. Presară caşcavalul ras, amestecând uşor.

Potriveşte gustul de sare şi toarnă compoziţia în tăvi de chec unse cu margarină şi tapetate cu făină. Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.

Chec aperitiv cu suc de rosii

Chec_aperitiv_cu_suc_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.