Castraveti murati cu marar

Printeaza

Castraveti murati cu marar din: castraveti, apa, sare grunjoasa, marar, usturoi, ardei.

Ingrediente:

  • 2 kg castraveţi
  • 3 l apă
  • 3 linguri sare grunjoasă
  • 2 tulpini mărar uscat
  • 6 cătei usturoi
  • 2 ardei iuti

 

Mod de preparare:

Ţii castraveţii în apă rece câteva ore, după care-i speli şi-i aşezi cât mâi compact în borcane.

Adaugi în fiecare borcan câte 2 căţei de usturoi, tulpină de mărar si o bucată de ardei iute.

Dizolvi sarea în apa călduţă şi torni saramura în borcane, cât să acoperi castraveţii.

Le înfiletezi şi le ţii câteva zile în bucătărie la căldură, până încep să fermenteze.

Dupa 3-4 zile, dai borcanele la rece.

Castraveti murati cu marar

Castraveti_murati_cu_marar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.