Cartofi umpluti cu zarzavat

Printeaza

Cartofi umpluti cu zarzavat din: cartofi, telina, conopida, morcovi, pastarnac, patrunjel, supa de legume, bulion, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu zarzavat

  • 4 cartofi mari
  • 1 telina mica
  • 1 conopida
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 l supa de legume
  • 1 lingura de bulion
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă conopida, se desface în bucheţele şi se spală sub un jet puternic de apă rece. Se curăţă zarzavaturile, se spală şi se taie în cubuleţe. Toate acestea se fierb înăbuşit în puţină apă rece cu sare. Când s-au înmuiat, se scot şi se scurg, apoi se amestecă cu bulionul, dizolvat în puţină zeamă de legume, cu ulei, sai şi piper după gust. Se curăţă cartofii, se spală şi se scobesc, tăind câte un căpăcel în partea superioară şi scoţându-le miezul, după care se umplu cu compoziţia obţinută. Cartofii umpluţi se pun la fiert în supa de legume, aşezându-i cu grijă să nu se răstoarne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.