Cartofi gratinati cu usturoi

Printeaza

Cartofi gratinati cu usturoi din: cartofi, unt, usturoi, cascaval, lapte, ou, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi gratinati cu usturoi

  • 500 g cartofi
  • o lingură unt
  • usturoi
  • 100 g caşcaval ras
  • o ceaşcă lapte
  • un ou fiert
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii, se curăţă, se taie felii subţiri, se sărează şi piperează. Se ia un vas de Jena, se unge cu unt şi cu mujdei.

Se aşează cartofii şi se presară brânza rasă. Se bate oul cu laptele şi se toarnă peşte cartofi. Se presară brânza rasă şi bucăţele de unt şi se dau la cuptor pentru 45 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.