Cartofi cu ceapa si dulceata

Printeaza

Cartofi cu ceapa si dulceata din: cartofi, ceapa, vin, dulceata, ulei, sare.

Ingrediente:Cartofi cu ceapa si dulceata

  • 500 g ceapă
  • 6 cartofi
  • 100 ml vin
  • 2 linguri cu dulceaţă de vişine
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa şi pune-o ta călit într-o tigaie cu 2 linguri de ulei. Adaugă puţină apă şi lasă să se înăbuşe bine.

După ce a scăzut apa, adaugă vinul şi lasă să scadă bine. Separat, taie cartofii bastonaşe, rumeneste-i în baie de ulei şi adaugă-i peste ceapa bine înăbuşită. Presară un praf de sare şi mai lasă 5 minute pe foc.

Lasă apoi la cuptor cel mult 10 minute. Adaugă dulceaţa şi amestecă uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.