Carnati de vita

Printeaza

Carnati de vita din: carne, sare, piper, boia, usturoi.

Ingrediente:Carnati de vita

  • 3 kg carne de vită
  • 2 kg carne grasă de porc
  • 100 g sare
  • 50 g piper
  • 50 g usturoi pisat
  • 100 g boia dulce

 

Mod de preparare:

Se curăţă de pieliţă 3 kg carne de vită, se dă prin maşina de tocat cu o sită de 5 mm. Se toacă apoi şi 2 kg carne grasă de porc, cu o sită de 10 mm.

Se amestecă cele două tipuri de carne, se adaugă 100 g sare, 50 g piper, 50 g usturoi pisat, 100 g boia dulce şi 1/2 l apă caldă.

Se umplu maţe subţiri, apoi se pun la vânt 12 ore şi se dau la fum.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.