Bulete de carne

Printeaza

Bulete de carne

Bulete de carne

Ingrediente:

  • 500 g de pulpă de porc
  • 250 g orez
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguri de făină
  • 1 linguriţă de migdale
  • pătrunjel
  • 6 frunze de mentă
  • sare şi piper.

Preparare:

Carnea trecută prin maşina de tocat se amestecă împreună cu pătrunjelul şi frunzele de mentă tocate, sarea, piperul, migdalele date pe râzătoare.

Se modelează bulete cât o prună, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

După ce s-au rumenit, se scurg de grăsime, se pun într-o cratiţă, se acoperă cu apă fierbinte şi se lasă să dea câteva clocote.

Se servesc calde, cu orez fiert.

Bulete de carne.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.