Budinca de vinete cu cascaval

Printeaza

O reteta de budinca de vinete cu cascaval din: vinete, cartofi, cascaval, bulion, boia iute, sare si piper.

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 5 cartofi
  • 250 g cascaval
  • 5 linguri bulion
  • 1 lingurita boia iute
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui la fiert, apoi îi cureţi de coajă. Speli vinetele, le tai rondele, pui sare şi le laşi 15 minute, apoi le pui la scurs într-o strecurătoare. Amesteci bulionul cu boia iute şi cu sare şi piper după gust.

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, aşezi un strat cu rondele de vinete, pui unul de rondele de cartofi, 5 linguri de bulion şi 150 g de caşcaval ras. Inchei cu rondele de vinete peste care presari restul de caşcaval ras şi bulionul rămas.

Pui vasul la cuptor pentru 30 de minute. Serveşti budinca atât timp cât e caldă.

Budinca de vinete cu cascaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.