Budinca cu migdale

Printeaza

O reteta simpla de budinca cu migdale din: unt, zahar farin, migdale dulci, suc de portocale, oua, galbenusuri, smantana si sare.

Ingrediente:Budinca cu migdale

  • 125 g unt
  • 150 g zahăr farin
  • 250 g migdale dulci
  • 1 lingură suc de portocale
  • 2 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 5 linguri smântână
  • sare

Mod de preparare:

Se amestecă, până se obţine o cremă moale, untul şi zahărul, apoi se adaugă migdalele tocate foarte fin, un vârf de sare, sucul dc portocale, ouăle bătute, gălbenuşurile spumă şi smântână. Se toarnă compoziţia în forme pentru sufleu (unse cu unt) şi se lasă în cuptorul în prealabil încins, trei sferturi de oră. Se servesc în forma în care s-au preparat, imediat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.