Briose cu iaurt si fulgi de ciocolata

Printeaza

Briose cu iaurt si fulgi de ciocolata din: faina, zahar, oua, ulei, iaurt, sare, lamaie, praf de copt, fulgi de ciocolata.

Ingrediente:Briose cu iaurt si fulgi de ciocolata

  • 400 g făină
  • 200 g zahăr
  • 2 ouă
  • 150 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 1/2 linguriţă sare
  • zeama si coaja rasă de la 1 lămâie
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g fulgi ciocolată

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle spumă cu zahărul până ce acesta se dizolvă. Adaugi uleiul treptat, sarea, coaja rasă şi zeama de lămâie. încorporezi iaurtul şi făina amestecată cu praful de copt.

Torni aluatul în forme de brioşe unse cu puţin ulei sau îmbrăcate cu hârtie de copt şi le umpli pe trei sferturi.

Presari fulgi de ciocolată şi laşi la copt, la foc mediu, 30 de minute sau până trec testul scobitorii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.