Briose cu crema de branza, nuci si vanilie

Printeaza

Briose cu crema de branza, nuci si vanilie din: făină, oua, zahar pudra, unt, nuci, parf de copt, esenta de vanilie, cremă de brânză fină, zahăr vanilat.

 

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 3 ouă
  • 150 g zahăr pudră
  • 150 g unt
  • 100 g nuci tocate mărunt
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • esenţă de vanilie

Pentru cremă:

  • 150 g cremă de brânză fină
  • 70 g unt moale
  • 140 g zahăr pudră
  • zahăr vanilat

Mod de preparare:

Intr-un bol, mixezi untul moale cu zahărul pudră, până când devine spumos.

Adugi ouăle, ameste­când bine după fiecare, până când se încorporea­ză.

Adaugi făina, praful de copt şi esenţa de vanilie, nucile taiate mărunt şi mixezi până se omogeni­zează.

Torni aluatul în formele de brioşe, tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi le pui acolo, apoi le coci în cuptorul preîncălzit, timp de 20 de minu­te, până când devin aurii.

Le laşi să se răcească în tavă.

Amesteci cu mixe­rul crema de brânză cu untul, până vei obţine o cremă fină.

Adaugi apoi zahărul pudră şi zahărul vanilat şi amesteci în continuare.

Este bine să laşi crema 1 oră la rece, apoi ornezi cu ea brioşele.

Briose cu crema de branza, nuci si vanilie

Briose_cu_crema_de_branza_nuci_si_vanilie

Pofta buna!

 

 

 

Brioșe Pufoase cu Stafide: Rețetă Rapidă și Delicioasă

Brioșe Pufoase cu Stafide: Rețetă Rapidă și Delicioasă din: lapte, ulei vegetal, oua, zahar, faina, praf de copt, pastaie de vanilie, stafide, sare. Brioșele cu stafide sunt o delicatesă minunată, cu o textură moale și o dulceață subtilă oferită de stafidele suculente. Această rețetă clasică este iubită în întreaga lume și poate fi servită la […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.