Branza marinata cu rozmarin si ulei de masline

Printeaza

Branza marinata cu rozmarin si ulei de masline din: caşcaval de vacă afumat, telemea proaspătă de vacă, ardei iute, verde, ienibahar boabe, coriandru boabe, piper negru, marar uscat, busuioc uscat, tarhon uscat, usturoi, ulei de masline.

Branza_marinata_cu_rozmarin_si_ulei_de_masline

Ingrediente:

  • 400 g caşcaval de vacă afumat
  • 200 g telemea proaspătă de vacă
  • 1/2 ardei iute verde
  • 1 crenguţă rozmarin
  • ienibahar boabe
  • coriandru boabe
  • piper negru
  • piper roşu
  • mărar uscat
  • busuioc uscat
  • tarhon uscat
  • 5 căţei de usturoi
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Tai brânzeturile în cubuleţe de 1,5-2 cm şi le aşezi într-un bor­can curat. Usturoiul şi ardeiul le tai rondele, le amesteci cu con­dimentele şi le pui printre bucăţile de brânză.

Adaugi apoi uleiul de măsline, capsezi borcanul şi îl laşi 7 zile într-un loc răcoros, de exem­plu, pe pervazul de la bucătărie. După 7 zile, consumi bucăţelele de brânză.

Branza marinata cu rozmarin si ulei de masline

Branza_marinata_cu_rozmarin_si_ulei_de_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.