Branza marinata

Printeaza

Branza marinata din: telemea, dafin, ardei, boia, patrunjel, ceapa, ulei.

Ingrediente:

  • 500 g telemea
  • 2-3 foi dafin
  • 2 ardei iuţi
  • boia dulce
  • pătrunjel tocat
  • ulei
  • 2 cepe roşii

 

Mod de preparare:

Tai brânza cuburi şi presari peste ea boia dulce. Cureţi ardeii de cotor şi seminţe şi îi toci. Tai cepele julien. Aşezi bucăţile de brânză în borcane cu foi de dafin, bucăţi de ardei iute şi ceapă roşie şi presari pătrunjel.

Umpli borcanele. Torni ulei cât să acopere bine totul şi închizi ermetic borcanele.

Laşi la frigider cel puţin 2 săptămâni.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.