Branza de capra la cuptor
PrinteazaBranza de capra la cuptor din: ceapa, usturoi, otet balsamic, sare, piper, ulei de masline, masline negre, rosii, branza de capra.
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri otet balsamic
- sare
- piper
- 10 linguri ulei de masline
- 50 g masline negre (fara samburi)
- 1 kg rosii
- 2 rondele de branza de capra
Mod de preparare:
Se taie ceapa rondele; se toa-că usturoiul. Se amestecă usturoiul într-un castron cu oţet, sare şi piper. Se înglobează 8 linguri de ulei de măsline, amestecând, apoi se adaugă rondele de măsline şi de ceapă.
Se încinge cuptorul la 200°C.
Se spală roşiile, se curăţă şi se taie pulpa cuburi; se adaugă în castronul cu vinegretă şi se amestecă toate. Se mai potriveşte de sare şi piper şi se repartizează pe 4 farfurii.
Se taie pe 2 niveluri rondelele de brânză şi se aşază pe o tavă cu hârtie de copt. Se ung cu restul de ulei şi se coc la mijlocul cuptorului 10 minute.
Se aşază peste salată şi se serveşte cu oregano.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/branza-de-capra-la-cuptor html