Branza de capra la cuptor

Printeaza

Branza de capra la cuptor din: ceapa, usturoi, otet balsamic, sare, piper, ulei de masline, masline negre, rosii, branza de capra.

Ingrediente:Branza de capra la cuptor

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare
  • piper
  • 10 linguri ulei de masline
  • 50 g masline negre (fara samburi)
  • 1 kg rosii
  • 2 rondele de branza de capra

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa rondele; se toa-că usturoiul. Se amestecă usturoiul într-un castron cu oţet, sare şi piper. Se înglobează 8 linguri de ulei de măsline, amestecând, apoi se adaugă rondele de măsline şi de ceapă.

Se încinge cuptorul la 200°C.

Se spală roşiile, se curăţă şi se taie pulpa cuburi; se adaugă în castronul cu vinegretă şi se amestecă toate. Se mai potriveşte de sare şi piper şi se repartizează pe 4 farfurii.

Se taie pe 2 niveluri rondelele de brânză şi se aşază pe o tavă cu hârtie de copt. Se ung cu restul de ulei şi se coc la mijlocul cuptorului 10 minute.

Se aşază peste salată şi se serveşte cu oregano.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.