Legume cu branza la cuptor
PrinteazaO reteta de legume cu branza la cuptor din: dovlecei, rosii, ardei rosu, mozzarela, cascaval, cimbru, pesmet, albus, sare, piper si ulei.
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 roşii
- 1 ardei roşu
- 100 g mozarella
- 2 linguri caşcaval ras
- 1 lingură cimbru uscat
- 2 linguri pesmet
- 1 albuş
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli dovleceii şi roşiile, le tai rondele, apoi tai şi brânza mozarella. Coci ardeiul, îl cureţi de coajă şi îl tai fâşii. Amesteci cimbrul cu pesmetul, usturoiul pisat şi caşcavalul, apoi baţi albuşul spumă.
Treci rondelele de dovlecei prin albuşul bătut, apoi prin amestecul de pesmet şi caşcaval. Intr-un vas uns cu ulei şi frecat cu usturoi aşezi alternativ rondele de dovlecei, de roşii, de mozarella şi fâşii de ardei copt. Presari sare şi piper după gust, torni puţin ulei în tot vasul şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!