Bors de rosii

Printeaza

O reteta de bors de rosii din: ceapa verde, morcovi, telina, patrunjel, cartofi, rosii, ulei, bors, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Bors de rosii

  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina paturnjel
  • 2 cartofi
  • 800 g rosii proaspete sau in bulion
  • 50 ml ulei
  • 500 ml bors
  • 1 legatura patrunjel, leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi ceapa, morco­vii, ţelina, pătrunjelul şi tocaţi-le mărunt. Puneţi-le la fiert în apă caldă cu putină sare. După 10 minute, adăugaţi uleiul, roşiile şi cartofii (tocate) şi fierbeţi în continuare la foc potrivit încă 15-20 minute.

Fierbeţi borşul separat, luaţi spuma şi turnaţi-l în oala cu verdeţurile. Condi­mentaţi dacă mai este necesar şi adăugaţi pătrunjelul şi leuşteanul, înainte de servire.

Bors de rosii

Bors de rosii

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bors de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.