Biscuiti deliciosi cu migdale

Printeaza

Biscuiti deliciosi cu migdale din: faina, unt, zahar pudra, migdale, ou, brandy, zahar pudra.

Ingrediente: Biscuiti_deliciosi_cu_migdale

  • 250 g făină
  • 175 g unt
  • 45 g zahăr pudră
  • 100 g migdale măcinate
  • 1 gălbenuş de ou
  • 1 lingură cu brandy
  • zahăr pudră, pentru pudrat

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Cerne făina într-un castron şi amestec-o cu untul până când compoziţia seamănă cu un pesmet fin.

Presară zahărul pudră şi migdalele măcinate, apoi adaugă gălbenuşul de ou şi brandy. Amestecă pană ce totul se omogenizează.

Poţi folosi un mixer. Imparte amestecul în 32 de bile. Rulează fiecare bilă, apoi formează semilune. Aşază biscuiţii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-i în centrul cuptorului timp de 15-20 minute sau până când prind o culoare aurie-pal. Scoate-i din cuptor.

Cerne un strat gros de zahăr pudră într-o tavă sau o farfurie mare şi transferă biscuiţii în ea. Dă-i pe toate părţile cu zahăr pudră. Lasă-i să se răcească.

Biscuiti deliciosi cu migdale

Biscuiti_deliciosi_cu_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.