Ardei murati in saramura

Printeaza

Ardei murati in saramura din: ardei, sare, apa.

 

Ingrediente:Ardei murati in saramura

Mod de preparare:

Se aleg şi se curăţă la fel ca şi pentru reţetele anterioare. Se spală bine, se lasă să se scurgă şi se opăresc trei-patru minute.

Se scot, se scurg bine de apă şi se aşează în borcane, unul în altul, cu atenţie, pentru a nu se rupe.  

Se umplu apoi borcanele cu apa în care au ifost opăriţi ardeii.

Se fierb la bain-marie, prima zi, 25-30 de mimute, iar a doua zi, 10-15 minute.

Pofta buna!


poate iti place si:

Ardei murati in saramura

Ardei murati cu usturoi si seminte de mustar

Ardei murati cu usturoi si seminte de mustar din: ardei kapia roşii, usturoi, otet, sare, zahar, seminte de mustar, piper boabe, foi de dafin. Ingrediente: 1 kg ardei kapia roşii 2 căpăţâni de usturoi (cca 16 grăunţe) 800 ml oţet 1 lingură de sare 150 g zahăr 2 linguri seminţe de muştar 2 linguri piper boabe 6 […]

 

retete

Ardei iuți murați în oțet

Ardei Iuți Murați în Oțet din: ardei iuti, otet alb, apa, sare, zahar, usturoi, boabe de piper negru, frunza de dafin. Această rețetă simplă de ardei iuți murați în oțet este perfectă pentru a adăuga o notă picantă oricărei mese. Ingrediente: 500 g de ardei iuți proaspeți sau conservați (puneți accent pe alegerea ardeilor în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.