Aperitiv cu rucola si bacon
PrinteazaAperitiv cu rucola si bacon din: salata rucola, bacon, telemea, ceapa verde, mustar, iaurt, sare, otet, ulei si piper.
- 200 g salata rucola
- 150 g bacon
- 100 g telemea
- 2 fire ceapa verde
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita iaurt
- sare
- otet
- ulei
- piper
Mod de preparare:
Baconul se taie cubuleţe şi se prăjeşte câteva minute într-o tigaie fara grăsime. După ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie şi în grăsimea lăsată se adaugă muştarul dizolvat în patru linguri de apă şi piper, după gust.
Se amestecă puţin pe foc, se adaugă iaurtul şi apoi se dă sosul deoparte.
Se amestecă frunzele de rucola cu baconul rumenit şi cu ceapa verde tocată fin. Se adaugă sare, piper, ulei şi oţet, după gust, se amestecă şi se pune salata într-un bol.
Se aşază felii de telemea şi peste se toarnă sosul de muştar.
Aperitiv cu rucola si bacon
Pofta buna!
O sa incerc si eu aperitivul cu rucola