Aperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc
PrinteazaAperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc din: ouă, ceapa, ardei gras rosu, branza, marar verde, busuioc, cimbru verde, sare, piper, ulei.
- 3 ouă
- 1 ceapă
- 1 ardei gras roşu
- 150 g brânză
- mărar verde
- 2-3 frunze busuioc
- cimbru verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu un praf de sare, pentru gust şi culoare, în compoziţie adaugi brânza, mărarul şi busuiocul, tocate mărunt. Freci în mâini puţin cimbru verde şi adaugi în compoziţie.
Ceapa şi ardeiul tocate cubuleţe le pui la călit în puţin ulei. Condimentezi cu piper. Le dai la răcit, apoi le amesteci cu ouăle.
Compoziţia o răstorni într-o tavă şi o dai la cuptor sau le faci pe foc, în tigaie, mici clătite. Serveşti aperitivele cu o salată la alegere.
Pofta buna!