Andive cu branza

Printeaza

Andive cu branza din: andive, branza, unt, vin, patrunjel.

Ingrediente:Andive cu branza

  • 4 andive
  • 4 felii telemea
  • 200 g unt
  • 100 ml vin alb
  • 3-4 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Andivele curăţate de frunzele exterioare si cotoare se taie în două pe lung şi se asază în vasul de copt. Se repartizează pe fiecare câte 20 g unt, iar restul de unt se pune în tavă.

Se aşază telemea peste fiecare bucată de andivă şi se toarnă vinul. Se lasă la cuptor 20 de minute.

Se servesc cu pătrunjel proaspăt deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.