File de vitel cu legume

Printeaza

File de vitel cu legume din: file de vitel, margarina, morcovi, sparanghel verde, gulii, sare, piper, zahar, piper, margarina, lapte, supa instant, suc de lamaie si verdeturi asortate.

 

Ingrediente:

  • 600 g file de vitel
  • 2 linguri margarina
  • 1 legatura morcovi
  • 250 g sparanghel verde
  • 250 g gulii
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 1 lingura piper tocat
  • 200 ml margarina fluida pentru gatit
  • 150 g lapte
  • 2 lingurite supa instant
  • 1-2 lingurite suc de lamaie
  • 1 plic verdeturi asortate congelate

 

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 80°C. Carnea se prăjeşte de jur împrejurja foc iute, într-o tigaie termorezistentă, apoi se coace la cuptor cea 13/4 ore. Se curăţă legumele şi se taie bucăţi şi felii de cea 1/2 cm.

Morcovii şi gulia se călesc cea 10 min. în restul de margarina.

Se adaugă sparanghelul şi se fierb toate 5 min.; se potrivesc de sare şi piper. Se presară deasupra pătrunjel.

Carnea se scoate din tigaie şi se păstrează la cald. Se aşază în tigaie margarina fluidă, laptele şi supa instant; se dau în clocot şi se lasă să fiarbă puţin la foc moale.

Apoi se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă verdeaţa.

Se taie felii friptura şi se serveşte cu legume şi sos de verdeaţă.

 

File de vitel cu legume

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.